Græs etablering

Etablering af ny græsplæne

Trænger din gamle plæne til omlægning, eller skal du have ny plæne, så har vi maskinerne og rutinen til at gøre dette ordentligt. Vi omlægger gamle plæner eller anlægger nye med rullegræs eller sågræs. Du kan få udlagt rullegræs, så din plæne er pæn med det samme. Har du mere tålmodighed kan vi også så din nye plæne. Vi har erfaring med beplantningen af store som små plæner.

 

Professionel etablering af græs

Etableringen af græs er for de kyndige, som har fagligheden til at forberede jordbunden til det nye lag. Det er af yderste vigtighed, at forarbejdet bliver udført professionelt og korrekt. Hos os er du sikker på, at vores grønne anlægsgartnere har den fornødne viden og ekspertise.

Hvis der ikke tages højde for små uregelmæssigheder, så kan det have indflydelse på det endelige resultat og din nye græsplæne. Vi er specialister i at sikre, at alle typer plæner bliver anlagt korrekt og med de bedste forudsætninger.

 

Vedligeholdelse

Vi tilbyder også at vedligeholde din plæne med klipning, gødskning og vertikalskæring, men også bekæmpelse af mos, ukrudt, sygdomme og skadedyr, så du sikrer dig, at din plæne bliver ved at se flot og velplejet ud.

I forhold til klipning af din græsplæne har vi alle typer græsslåmaskine til rådighed. Vi har derfor udstyret til at dække mindre arealer såvel som store arealer såsom sportsbaner. Vores alsidige udbud af maskiner og udstyr gør os derfor i stand til at løse de fleste opgaver.

 

Ring til os og hør nærmere

Går du og overvejer at få beplantet din have med en ny græsplæne eller sågræs? Så kan du ringe direkte til os på 40 10 83 74. Vores dygtige havearkitekter laver også komplette haveanlæg i København og Nordsjælland.

John F A/S

'

Vi er medlem af Danske Anlægsgartnere og deres garantifond.

Vi garanterer et veludført stykke arbejde HVER gang. Vi udfører vores arbejde med stolthed og yder en service der gør at vi kan stå inde for vores arbejde.