Snerydning

Snefrie veje og indkørsler

Vi udfører alle former for vinterbekæmpelse heriblandt saltning snerydning. Hos anlægsgartneren John F giver vi gerne en pris på snerydning pr. gang eller rydning for en hel vinter på timebasis.

Hermed kan du vælge den finansieringsmulighed, som giver mest mening for dig og eventuelt din virksomhed.

 

Ryd vejen for de ansatte

Det danske vintervejr kan af og til vise sig fra sin mest ubarmhjertige side. I kortere eller længere perioder kan hele eller dele af landet være ramt af frost og kulde. Dette påvirker mange aspekter af dagligdagen og især transporten til og fra arbejde. Som virksomhed er det derfor fornuftigt at have snefri veje og områder, så det letter medarbejdernes og eventuelle kunders færden.

 

De rette redskaber

For at kunne imødekomme isglatte veje tilbyder vi saltning af veje og snerydning. Vi har de rette redskaber, såsom sneryddermaskiner, til at fjerne generende sne på vejen. Vores kundekreds indenfor snerydning og saltning er ofte større virksomheder, som du kan se under næste afsnit.

 

Referencer – et udpluk af vores kunder

  • Datea
  • DTU Bülowsvej
  • DTU Lyngby
  • DTU Mørkhøj
  • IBM
  • Top Danmark Ejendomme

Nogle af disse kunder har indgået vedligeholdelseskontrakter med os som samarbejdspartner. Hermed sikrer vi erhvervskunderne sublim service på længere sigt.

 

Sådan kontakter du os

Hvis du er blevet nysgerrig, og har brug for at forhøre dig lidt mere om dine muligheder for vinterbekæmpelse, så kan du ringe til os på 40 10 83 74. Du kan også skrive en mail til johnf@johnf.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

John F A/S

'

Vi er medlem af Danske Anlægsgartnere og deres garantifond.

Vi garanterer et veludført stykke arbejde HVER gang. Vi udfører vores arbejde med stolthed og yder en service der gør at vi kan stå inde for vores arbejde.