Banner2

Firmaprofil

Profil

John F A/S blev stiftet af John Frandsen den 1/1 2005. Johns fader, Egon Frandsen har drevet anlægsgartner virksomhed siden 1955 og John startede sin karriere der. Den 1/1 1987 besluttede de at det var for dyrt at overtage, så John startede efter endt teknikeruddannelse sit eget firma, Anlægsteknikker John Frandsen. Denne forretning voksede indtil 1/1 2005, hvor firmaet blev omdannet til A/S.

Virksomheden har base i Lynge, lige udenfor Storkøbenhavn. Arbejdsområdet er Storkøbenhavn og Nordsjælland. Virksomheden omsætter for ca. 10 millioner kroner årligt.

Medarbejdere

Virksomheden har 14 ansatte. 1 på kontoret, 7 faglærte/tillærte, 4 maskinførere og arbejdsmænd samt 2 elever. Medarbejderne har en stabil tilknytning til firmaet og flere har været ansat i 5-10 år, alle er ansat på helårs basis.

Underentreprenører

Virksomheden anvender underentreprenører, når der er specielle aktiviteter, f.eks. tømrer, murer, smede og elektrikere.

Udstyr

Virksomheden råder over alle former for moderne udstyr, men indlejer også specifikt udstyr afhængigt af opgavestørrelse, adgangsforhold og lign.

Faglig garanti

Virksomheden er medlem af Danske Anlægsgartnere og deres garantifond.

John F A/S

Havearkitekter

Vi er medlem af Danske Anlægsgartnere og deres garantifond.

Vi garanterer et veludført stykke arbejde HVER gang. Vi udfører vores arbejde med stolthed og yder en service der gør at vi kan stå inde for vores arbejde.

 havearkitekt København