Plantning

Beplantning

Vi udfører alle former for plantninger både store som små. Vi udarbejder gerne beplantningsplaner ud fra jeres ønsker og behov. Vores dygtige gartnere og planlæggere sørger for, at haven i har drømt om, bliver til virkelighed.

Måske skal det være en have uden græsplæne? Tanken er næsten utænkelig, men mange steder kan plænen smukt udskiftes med et plantedække med en bund af bark, flis eller sten. Et fritstående espalier, stedsegrønne buske og højbede kan være med til at skabe en frodig have med mange rum, og hvor kravene til vedligeholdelse er få.

 

Udgangspunkt i din nuværende have

Hvis du er umanerlig glad ved nogle af de nuværende elementer i din have såsom terrassen eller enkelte bede, så kan vi selvfølgelig tilpasse de nye planter eller blomster til havens udtryk, så det bliver en harmonisk helhed. Selv enkelte omrokeringer af bede, fliser eller planter kan gøre underværker for din have.

Det hele tager udgangspunkt i dine ønsker suppleret med kompetent rådgivning fra vores side. For os er det vigtigt, at du ender med et resultat, som du er tilfreds med.

 

Forskøn de grønne arealer – både job og derhjemme

Vi er behjælpelige med at planlægge og udføre beplantninger hos både private og virksomheder. Arbejdspladsens miljø kan snildt have gavn af, at omgivelserne udenfor er smukke. Ligeledes kan et grønt areal udenfor arbejdspladsen være et dejligt afbræk og pusterum i pauserne i de lunere måneder. En dejlig have eller udendørs opholdsareal er til glæde for alle.

 

Vil du høre mere om dine muligheder?

Kontakt os på telefon 40 10  83 74 for at få en samtale de mange muligheder der er for at få haven fornyet.

John F A/S

'

Vi er medlem af Danske Anlægsgartnere og deres garantifond.

Vi garanterer et veludført stykke arbejde HVER gang. Vi udfører vores arbejde med stolthed og yder en service der gør at vi kan stå inde for vores arbejde.