Plantehotel i Nordsjælland & København

Har du brug for planteopbevaring?

I de senere år er interessen for subtropiske planter steget, og i takt med dette er behovet for et hi til disse kuldskære planter tilsvarende steget. For dem, som ikke har mulighed for at have planterne hjemme, kan vi henvise til plantehotel, hvor de har mange års erfaring med netop overvintring af ikke hårdføre planter.

 

Sikker opbevaring af planter om vinteren

Hos Vesteragers Planteopbevaring ved Ledøje på Nordsjælland kan du få dine subtropiske eller kuldskære planter opbevaret på deres såkaldte plantehotel. I lys- og temperaturstyrede drivhuse forgår eller visner din plante højst sandsynlig ikke, da der bliver taget højde for disse forhold.

Vesteragers Planteopbevaring råder over et 7.500 kvm opvarmet drivhus til overvinterende planter hvoraf 4.000 kvm er med en frihøjde på 6m, som er særlig egnet til større planter. Både private og store erhvervskunder såsom hoteller, restauranter og forlystelsesparker får deres planter opbevaret på deres plantehotel. Dette vidner om stedets store kapacitet og alsidighed.

 

Fleksibelt og enkelt plantehotel

Skal du på ferie eller være bortrejst i længere tid? Så kan du nemt indlevere dine planter eller blomster hos Vesteragers Planteopbevaring i hverdage fra kl. 8-15. Der er personale i alle drivhusene alle hverdage i samme tidsrum, som tilser planterne og sørger for den rette gødskning.

Hos Vesteragers Planteopbevaring betaler du en fast pris per kvadratmeter, og den typiske overvintringsperiode er fra september/oktober til maj/juni. Derudover foretager gartnerne i drivhusene systematisk kontrol og bekæmpelse af sygdomme og skadedyr.

 

Kontaktoplysninger

Vesteragers Planteopbevaring

Nybøllevej 16
2765 Smørum
telefon 21 77 48 84
www.planteopbevaring.com

John F A/S

'

Vi er medlem af Danske Anlægsgartnere og deres garantifond.

Vi garanterer et veludført stykke arbejde HVER gang. Vi udfører vores arbejde med stolthed og yder en service der gør at vi kan stå inde for vores arbejde.