Havearkitekter i Nordsjælland & København

Går du og drømmer om en nyanlagt have, så kan vores havearkitekter hos Anlægsgartner John F realisere dine drømme. Uanset om du ønsker mindre ændringer i din have, en bedre harmoni eller en total omlægning, så kan vi klare både mindre og større arkitektopgaver.

Med mange års erfaring inden for arkitektarbejde for private og erhverv, kan vi rådgive dig inden for de muligheder, der byder sig.

 

Vores havearkitekter tager dig med på råd

Det er dine drømme og ønsker som kommer i første række, når du samarbejder med vores havearkitekter. Vi har det overordnede overblik, og kigger ind på de ønsker du har, så vi sikrer os, at der vil være den rigtige harmoni i haven både med hensyn til blomster, træer og stisystemer med mere.

 

Vi sikrer os at haven passer til dine behov

Når du udfører skitsering og planlægning af dit haveprojekt, tager vi altid højde for dine forventninger og ressourcer. Det er vigtigt, at du føler dig glad og tilpas i din nyanlagte have, men også at du kan passe den uden at det bliver uoverskueligt. Du er derfor altid velkommen til at tage os med på råd, både før og under processen, så du bliver glad for det færdige resultat. Du kan kontakte her.

Design af havearkitekter Farum, København,Lynge og Nordsjælland

Vores havearkitekter har tegnet mange haver i blandt andet Lynge, Farum, København og i Nordsjælland. Kontakt os gerne, hvis du ønsker at vi skal tegne din have. 

John F A/S

'

Vi er medlem af Danske Anlægsgartnere og deres garantifond.

Vi garanterer et veludført stykke arbejde HVER gang. Vi udfører vores arbejde med stolthed og yder en service der gør at vi kan stå inde for vores arbejde.