Haveanlæg i Nordsjælland & København

Har du bygget nyt hus eller trænger din have til en kærlig hånd, så kan vi hos Anlægsgartner John F lave et nyt og personligt haveanlæg for dig. Vi har gennem årene opnået stor erfaring med nye haveanlæg for private samt erhverv, hvor vi har lavet alt fra mindre til større haveanlæg. 

Ved et nyt haveanlæg rådgiver vi dig i:

    • Valg af belægning
    • Valg af beplantning - blomster, træer, hække m.m.

 

Haveanlæg af dygtige arkitekter

Vores dygtige havearkitekter lytter altid til dine ønsker og behov, og derudfra kommer vi med ideer og muligheder, som du kan få implementeret i din have. Vi tager altid højde for, hvor meget tid og energi du ønsker at bruge i haven både med hensyn til vedligeholdelse, men også hvad du ønsker at bruge haven til. Mulighederne er mange, både anlægning af fliser, havebassiner og opsætning af havepavilloner. 

 

Havedesign med dit udtryk

Her er der igen et væld af muligheder, hvor nogle ønsker et haveanlæg med sten og andre ønsker et vildere havedesign med naturlige planter og det lidt mere økologiske udtryk. Det er svært at følge med de mange havetendenser og derfor er det også vigtigt, at du finder frem til den have, som du drømmer om. 

Vi kan udarbejde skitser, så du kan se din nye have for dig - uanset om du ønsker en stilren, hyggelig eller klassisk have.

Haveanlæg Farum, København,Lynge og Nordsjælland

 

Kontakt os for et uforpligtende møde

Går du med overvejelserne om et nyt haveanlæg, så kommer vi gerne ud til et uforpligtende møde, og fortæller dig om dine muligheder. 

Vi har kontor i Lynge, men har lavet nye have anlæg i hele Nordsjælland, Farum og Købehavn. Kontakt os for at høre nærmere.

John F A/S

'

Vi er medlem af Danske Anlægsgartnere og deres garantifond.

Vi garanterer et veludført stykke arbejde HVER gang. Vi udfører vores arbejde med stolthed og yder en service der gør at vi kan stå inde for vores arbejde.